Izvēlne

Smart lodāmurs Komplekts Nerūsējošā Tērauda Uzlādējams lodāmurs Komplekts Portatīvo lodāmurs Komplektu Smart Termostats LED

€98.71

( 0 Klientu Atsauksmes )

Krāsa:
Sku: o6517
Tag:

Specifikācijas

  • Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

Produkta Apraksts:

1. Inteliģentās Temperatūras Kontrole: portatīvo lodāmurs komplekts pieņem integrētu keramikas perfūzijas lodāmurs matu siltuma principu, siltuma ir tiešāk un ātrāk.Tas padara temperatūras kontroles precīzāku un apkures ātrāk.Jauda 18W ir ekvivalenta 60W tradicionālo nemainīga temperatūra, lodēšanas stacijas.

2. Ērti Pārvadāt un Uzglabāt: Uz lodāmurs pildspalva ir viegls un mazs, tikai par 30g, viegli pārvadāt un uzglabāt, kas piemērota vecāko inženieri, DIY entuziasti, ķēžu konstrukcijas, rotaslietas, koka, amatniecība, DIY, āra apkopes, utt.

3. USB Uzlāde: USB Type-C datu kabelis, ko var izmantot ar elektroenerģijas bankām ar ātru uzlādi, lai apmierinātu āra metināšanas vajadzībām.Noņemamas, elastīgas iekraušanas un izkraušanas, pilnībā spēlēt DIY radošumu.

Specifikācija:

Temperatūras Diapazons: 100°-400

Ieejas jauda: 9V 2A (QC3.0)

Apkure: spriegums 9V jauda 18W

Gaidīšanas režīmā: spriegums 5V, jauda 0.5 W

Līmenis jauda: 18W

Izmērs: apmēram 19cm/ 7.48 ilgi

Svars: aptuveni 32g

Interfeiss Iekšējā Tips: USB Type-C

Temperatūras Kļūda: plus vai mīnus 3%

Ekrāns: LED

Sertifikācija: CE/FCC

Iepakojuma Saraksts:

1*Resursdatora

1*Lodāmurs Stāvēt

1*Usb Datu Kabelis

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.【Efektīvu Siltuma Izkliedi] aicina: lodāmurs ir metāla korpuss konstrukcija nodrošina labāku siltuma izkliedi nekā citiem produktiem.Karstuma izturīgi rokturi var efektīvi uzturēt siltu un ir vairāk piemērots ilgtermiņa metināšanas un remonta darbi.

2.【Varu Parādīt] aicina: Jūs varat redzēt varu Bezvadu lodāmurs reālajā laikā, tāpēc jums nav jāuztraucas par pēkšņu strāvas zuduma, displejs iedegas, lai par to atgādinātu.

3.【Viegli Uzlādēt] aicina: Jūs varat izmantot, lādētāji, barošanas bankām, un klēpjdatoriem, lai uzlādētu lodēšanas pildspalvu.Maksas uz pāris stundām, bezvadu uzlāde, metināšanas instruments, var strādāt nepārtraukti ilgu laiku.

4.【Viegli Pārvadāt un Uzglabāt] aicina: Uz lodāmurs pildspalva ir viegls un mazs, tikai 30g, viegli pārvadāt un uzglabāt, kas piemērota vecāko inženieri, DIY entuziasti, ķēžu konstrukcijas, rotaslietas, koka, amatniecība, DIY, āra apkopes, utt.

5.【Dažādiem pielietojumiem] aicina: Šajā solderer dzelzs ir temperatūras regulēšanas funkciju, to var izmantot lodēšanai projektiem, DIY, elektrisko, elektronisko remonts, plates lodēšana, un citi DIY lodēšanas programmas.

Pievienot atsauksmi

# Saistītie produkti

Līdzīgas

Luksusa Zīmolu Saulesbrilles Sieviešu 2023 Vasaras Acetāta Saulesbriļļu Labu Objektīvu UV400 Sunnies Universāls Dāma Brilles Gafas De Sol Mujer

noklikšķiniet uz savākšanas un sekot mūsu veikalā, ātrāk atrast produktus, un, ja mūsu veikalā ir atjaunināt jaunu produktu, jūs varat saņemt tos pirmo reizi. ja jūs nevarat atrast modeli jūs vēlaties, lūdzu, sazinieties ar mums vairāk modeļu.tāpēc, ka

€71.41 €89.26
Līdzīgas

Modes Mazo Zīda Šalle Sievietēm, Pavasaris Un Rudens, Vasaras Mazo Ausu Šalle Korejiešu Stilā, Tie Maisu Ap Galvu Stiprināmas Apdare Kakla Šalli

apraksts: piemērots sezona: vasaras krāsu: daudz krāsu, kā parādīts attēlā auduma nosaukums: brīze dzijas izmērs: 13 x 70cm iepakojumā: 1×zīda šalle uzmanību! 1. atšķirību dēļ gaismas un ekrāna uzstādījumus,

€4.06 €10.15
Līdzīgas

ICFAN F7015BQ-07DAV DC 7V 0.04 3 dzīslu 70x70x15mm Serveru Dzesēšanas Ventilators

icfan modeļa numurs: f7015bq-07dav spriegums / ampērs / izmēra / svina dc 7v 0.04 3 dzīslu 3-pin 70x70x15mm postenis stāvoklis: lietots garantija: 3 mēneši garantija.

€18.94 €20.58
Līdzīgas

Ķīnas piegādes 5.7 collu augstas izšķirtspējas displejs medicīniskās ultraskaņas instrumentus, portatīvo ultraskaņas mašīna

draugi, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt!jūs varat arī pievienot savu whats app 86+15874218309, sazinieties ar mani. tālr: 86+15874218309 e-pasts:

€7 096.98