Izvēlne

Pagarināt Apģērbu Līniju 8 M Bagāžnieka Apģērbu Līnijas Ar 10 Fiksēta Sprādzes Un 20 Drēbju Pakaramie Plastmasas

€9.48 €14.58

( 0 Klientu Atsauksmes )

Krāsa:
Sku: o6598
Kategorijas: Sadzīves Tehnika
Tag:

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums MiLESEEY
  • Jauda (W) 25W
  • Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
  • Jauda 5-10kg
  • Spriegums (V) 220V

Pagarināt Apģērbu Līniju 8 M Bagāžnieka Apģērbu Līnijas Ar 10 Fiksēta Sprādzes Un 20 Drēbju Pakaramie Plastmasas

Atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un ar bez maksas, pēc-pārdošanas garantija.Kempings clothesline saglabā problēmu žāvēšanas drēbes.To var izvilkt caurules, ja nepieciešams!Kad to neizmanto, virves var ievilkt ar griešanu, un tas var ievilkt brīvi, neuztraucoties par problēmu sapīšanās.

Portatīvo stumbrs ir iebūvēts pagriežams disks.Pēc lietošanas, vadu var viegli ievilkt, grozot, izvairoties juceklis parasto veļas līniju.Fiksēto roktura dizains var brīvi pielāgot virvi, lai vajadzīgajā garumā.Viegli glabāt Šo āra clothesline ir viegli uzglabāt un pagriezt, mazo un izsmalcinātu.

Multifunkcionāla: viegli pārvadāt, piemērots āra ainas, piliens virvi, makšķerēšana, āra veļas virves, rezerves virves, fiksēto telts virves.

Regulējams stieples garums: virves garumu ir 8 metri, garums vadu var pielāgot saskaņā ar faktisko stāvokli.

1 kempings clothesline, 10 saglabājot sprādzes, 20 clothespins, paturēt sprādzes konstrukcija novērš drēbju noslīdēšanu un overstuffing.Izturīga nerūsējošā tērauda klipus turēt drēbes izkrišanu

Krāsa:melna

Materiāls:plastmasa

Iepakojuma Saturs:

1 x clothesline

10 x fiksēta sprādzes

20 x klipi

1 x uzglabāšanas maiss

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Oakstyle.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Oakstyle.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Pievienot atsauksmi

# Saistītie produkti

Līdzīgas

Luksusa Zīmolu Saulesbrilles Sieviešu 2023 Vasaras Acetāta Saulesbriļļu Labu Objektīvu UV400 Sunnies Universāls Dāma Brilles Gafas De Sol Mujer

noklikšķiniet uz savākšanas un sekot mūsu veikalā, ātrāk atrast produktus, un, ja mūsu veikalā ir atjaunināt jaunu produktu, jūs varat saņemt tos pirmo reizi. ja jūs nevarat atrast modeli jūs vēlaties, lūdzu, sazinieties ar mums vairāk modeļu.tāpēc, ka

€71.41 €89.26
Līdzīgas

Modes Mazo Zīda Šalle Sievietēm, Pavasaris Un Rudens, Vasaras Mazo Ausu Šalle Korejiešu Stilā, Tie Maisu Ap Galvu Stiprināmas Apdare Kakla Šalli

apraksts: piemērots sezona: vasaras krāsu: daudz krāsu, kā parādīts attēlā auduma nosaukums: brīze dzijas izmērs: 13 x 70cm iepakojumā: 1×zīda šalle uzmanību! 1. atšķirību dēļ gaismas un ekrāna uzstādījumus,

€4.06 €10.15
Līdzīgas

ICFAN F7015BQ-07DAV DC 7V 0.04 3 dzīslu 70x70x15mm Serveru Dzesēšanas Ventilators

icfan modeļa numurs: f7015bq-07dav spriegums / ampērs / izmēra / svina dc 7v 0.04 3 dzīslu 3-pin 70x70x15mm postenis stāvoklis: lietots garantija: 3 mēneši garantija.

€18.94 €20.58
Līdzīgas

Ķīnas piegādes 5.7 collu augstas izšķirtspējas displejs medicīniskās ultraskaņas instrumentus, portatīvo ultraskaņas mašīna

draugi, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt!jūs varat arī pievienot savu whats app 86+15874218309, sazinieties ar mani. tālr: 86+15874218309 e-pasts:

€7 096.98